KUHU LAHKUVAD VAIMSUSED, KUI KEHAD SUREVAD?

 

Tervitan teid, mu kallid, olen Krayon Magnetilisest Teenistusest…

Kuhu lahkuvad vaimsused, kui kehad surevad?

Tõesti, see on teile tõsine küsimus ja see on ka viimane küsimus mõistatuste seeriast. Selle seeria ajal rääkisime, et inimolemuses on midagi vapustavat. Te ei teadvusta seda, ega näe seda, mis teis tõeliselt on olemas. Teie sisemuses ei ole mitte üksnes meisterlikkus, vaid teil on olemas kontroll oma teadvuse üle, füüsika üle ning paljude asjade üle, mille kohta teil ei ole vähimatki aimu  ja seetõttu need on teile mõistatuseks. Kuid need ei jää teile mõistatusteks igavesti.

Seega, kuhu siis lahkuvad vaimsused, kui kehad surevad?

Oleme rääkinud palju kordi, et see, mida te peate oma reaalsuseks, on kõigest osa kogu olemisest, ehk ainult tükike tegelikkusest. See on nagu jäämäe tipp. Kuid kas olete teadlik, et  on suurem osa jäämäest on vee all, aga inimolemus on osa jäämäe tipust.

Kuhu siis ikkagi lahkuvad vaimsused, kui kehad surevad?

Kui annaksite sõnale „kuhu“ määratluse, mis see siis oleks?

Teie reaalne Ilm on taktiilne ehk tajutav, millel on alati olemas koht. See sõna ei ole kohaldatav eesriide tagusele, või vaimsusele – isegi sellele, mida peate Jumalaks, kuna  neil ei ole mingit „kohta“.

Kõige Olemasoleva Looja looming on igas molekulis planeedil – olgu see puu või kivi, või inimolemus.

Seega, kui esitate küsimuse, et, kuhu lahkub vaimsus, siis vastuseks on, et eesriide tagustesse. Kuid, kui ütlen teile, et vaimsus on ka  ühene kõigi jaoks, siis teil tekib segadus. Seda oleme teile rääkinud korduvalt. Kuid leidub küllaga neid, kes ei usu seda, kuna on kuulnud midagi muud. Ehk olete ka kuulnud, et nad ei lahku iialgi.

Kuidas saab lahkuda kusagile, kui ei lahku iialgi?

Kuid surm on teie jaoks tähtsal kohal, kuna peale tema külastust teid muidugi siin, planeedil füüsiliselt enam ei ole.

Kuid siiski teie teadvus, vaimsuse element, ehk hing, on jätkuvalt siin.

Ainus, mis on toimunud – neil ei ole enam inimkeha.

Mis oleks, kui saate teada, et vaimsuse tulek ja olek inimkehas lähtub lineaarsest teadvusest. Saate teada, et vaimsuse juuresolek on kõikjal ja selles ei ole lineaarsust. Ta ei lahku peale surma kusagile, kuna teadvus, peale keha surma, jääb kõikjale. Vaimsus ei lahku kusagile, vaid muutub kõikjal olevaks.

Mõne jaoks selles ei ole mingit mõtet ning teist paljude jaoks, mõtet ei olegi paljus. Paljumõõtmelisuse reaalsuse mõiste nendel veel puudub. Nende jaoks on Jumal ja siis on olemas Vaim. Nende jaoks on vaid jäämäe tipp, kuigi all on midagi enamat.

Seega, teie surnud lähedased on jätkuvalt teiega.

Nende vaimsuste olek, on ühene olemus, teie vaimsusega, nad on teiega teadvuse energia tasemel, seega, nad saavad olla teiega, või mitte ja seda paljudel viisidel.

Kui peale keha surma teie vaimsus on kõikjal üle avaruse, siis teda saab teadvustada mistahes kolmemõõtmelises mõõtmes.

Piiritus energias, asjad avarduvad, paljunevad, olles üheaegselt koos ja samas ka eraldi. See on teile keeruline ja samas selgitamatu. Teie lahkunute teadvuse osa peale keha surma jääb teie sisemisse energiasse. Ta jääb selle osaks, mida peate oma vaimsuseks.

Teie kolmemõõtmelises reaalsuses, teie arvates, ei saa olla kahte asja ühes kohas, kuid paljumõõtmelisuses kõik asjad on korraga üle avaruse.

Teile on räägitud, et Jumal kuuleb miljonite inimeste palveid korraga.

Mõnigi on küsinud, et kuidas on see võimalik?

See on nagu imetrikk, kuid see ei ole imetrikk, see on avaruse reaalsus.

Lahkunud lähedased on teiega, kuid nad ei saa suhelda teiega, ega ilmutada füüsiliselt ennast teie juures. Kuid neil on palju võimalusi, kuidas teiega ühendust võtta. Meediumid on teadlikud sellest ja nemad  saavad nendega suhelda.

Miks meediumid saavad teha seda, aga tavainimene mitte?

Aga seetõttu, et teie ise ei võimalda endale seda, sest te ei usu sellesse.

Ma teeksin väikese selgituse selles – kui keegi lahkub, siis temast jääb teiega, väike osa temast ehk väike osa tema hinge energiast, mis jääb teiega kuni teie viimse hingetõmbeni.

Kas teadsite seda?

Ühendust saategi selle tema hinge osaga, mis on teiega. Hinge osa jääb teiega, aga see ei ole mitte kusagil „Siin“.

Teie jaoks hinge jagunemises ei ole mingit tähendust, kuna olete jäänud sügavalt kinni kolmemõõtmelisse reaalsusesse. Kui vaatate peeglisse, siis seal nähtav on teie peegelpilt, kes liigub kohast A, kohta B ja sealt liigub tagasi A’sse või lahkub sealt päriselt.

Kuid asi on teisiti, kui te surres lahkute kolmemõõtmelisusest. Väljaspool kolmemõõtmelisust, on teie teadvus suuteline jagunema paljude elavate vahel. Need jäävad ja jagunevad mahajäänute teadvuste vahel. Sellest on ka teile selged pildid nendest unes nägemise ajal.

Kuidas see mõjutab tavainimest?

Kas olete kunagi püüdnud pöörduda lahkunute poole, lootes, et nad on teie kõrval, või teie sisemuses?

Ma tahaksin, et te kuuleksite seda esoteerilist suhtlust. Ma väga tahaksin, et te kuuleksite seda.

Asjad on muutumas ja muutused on kättesaadavad paljudele. On aeg naaseda sellele, mida kasutasid kunagi iidsed esivanemad – see oli nende reaalsuseks.Esivanemad rääkisid oma esivanematega, nad kuulsid nende hääli tuultes, puude kohinas vms.

Selline oli iidsete mõistmine pikema aja jooksul. Kuid juba ammu olete lasknud sellel kaotsi minna.

Seega, mõistatus, kuhu lahkuvad lähedased, on lahendatud – nad jäävad teisse.

Teisse jääb see, missugune oli lahkunud inimese energia, see on tähenduslik ja suursugune, see on enam, kui füüsiline energia, isegi enam, kui teie teadvus. Teie vaimsus on vapustav, on imeline ja see on reaalselt teis olemas.

Teile ei ole räägitud, et teis on paljude vaimsuste osakesi ja tükikesi. Need on väljaspool mõõtmeid ja väljaspool teie mõistust, ega ole teile veel reaalsed. Kui need muutuvad teile reaalseteks, siis saate uuesti puutuda kokku nendega, kes on lahkunud teie juurest.

Nemad on jätkuvalt teis.

Nad ei ole lahkunud kusagile.

Nad jäävad alati teiega.

Nemad olid teadvus ja teie olete teadvus.

Nende vaimsus on osa teie vaimsusest.

Teis on olemas teie kõigi koond. Teadvustage endile, milline imeline suursugusus on teie sisemises energias.

Käesoleval ajal, inimkond ärkab kõrgematesse energiatesse, milliseid ei ole kolmemõõtmelisuses, vaid need on kõrgemad vaimsed energiad. Ärkamine avab teile hulga enamat. Üleminek arendab teie keha ja äratab selle, mis ootas teid ammu.

Meistri Ajakapsel annab teile uusi mõistmisi ja uusi teadvustusi. Te hakkate seda kõike teadvustama. Te hakkate teadvustama eesriidetagust reaalsust ja sellega kaob eesriide tagune. Eriti kui juttu tuleb vaimsustest ja mõõtmelisustest. Selles on vaid kogu oleva ühesus ja te olete lahkunutega kontaktis, enda sisemiste energiatega. Seetõttu nad on alati teiega, ehk „ Siin“.

Selline on uus inimene. See on vaid üks osa kõigest, milline olete. See on teie pärand, teie osa sugupuust. Õppige mõistma seda, sest selline on tõeline reaalsus.

Jah, kõik lahkunud on „Siin“. 

 

Ja nii see on tõesti nii…

Krayon

Kategooriad:

3 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga