KAS RÕÕM JA NAER ON TEIL LOOJALT?

 

Tervitan teid, mu kallid…, olen Krayon Magnetilisest Teenistusest…

Sa juba oma olemuselt oled Kõige Olemasoleva Looja looming, seetõttu sinus on loovuse loomise impulss. Oma hinge sügavuses oled teadlik ja mõistad oma määranguid. Kuid alguses võib olla sa ei ole võimeline mõistma, kuidas käivitada neid tihkes Ilmas.

Ülemineku protsessi ajal avaneb teile muu reaalsus, muud paljumõõtmelised võimed ja võimalused. Sinus on olemas kõik Looja loomingu  võimalused, need on sinu vaimsuses ning sinu vaimsus on igavene.

Igavene on samuti sinu teadvus – mis on ka Ilmaloovuse ja Galaktika aluseks.

Ilma puhta mõistmiseta ei ole ükski elusolend suuteline kehastuma füüsilisse Ilma. Te elate planeedil, mis väljendab Looja loomingu olemust ja te hingate selles olemuses. Inimesele usaldati see planeet ja tema eluks kingiti vastavad hüved.

Ilmaloovuse seaduse kohaselt oled vaba.

Kosmose seaduse kohaselt saad vabaneda ahelaist, vabastada mõistuse ja teadvuse piirangutest, heita minema liba maatriksid – tuues esile oma tõelise pale.

Helge inimese energias on alati üksnes hea, õndsuslik, austav suhtumine kõigesse, mis on ümberringi. Temas ei ole arvustust, raevu, teha halba ja negatiivset kellele tahes. Oma elu aluste kohaselt võite võtta oma vaimsuse ja liikuda edasi kooskõlas tema häälele. Kus liikumine on vastavuses oma vaimsuse häälele, seal on alati sünkroonsus Looja loomingu voogudega ning liikumine on maksimaalselt vastavuses evolutsiooni energiale.

Sinus kujunenud tarkus on suuteline avalduma selles Ilmas. Oled suuteline korda saatma seda, mida tõeliselt soovid ning mitte looma seda, mida on määranud mineviku stsenaarium. Kõik senised teadmised, oskused ja maist tüüpi harjumused tuleb kõrvale heita. Meenduste vahendusel tuleb esile tuua puhta teadvuse võimed, mida oled vastu võtnud juba sündimise ajal.

Sa ise keelad endale paljut ja sead raame kõrgemate tasemete saavutamiseks, kuna sinu mõistus paneb sind kahtlema paljus. Sulle mõneti näib, et sa ei ole suuteline, ega ole seda väärt ja et teistel see õnnestub paremini, kui sinul. Kõik hirmud on loodud süsteemi poolt. Nüüd on teil õigus ja võimalus saada iseendaks, muuta Ilma paremuse poole läbi enda ja oma valguse. Kasutades neid võimalusi, saad avaneda iseendale. Nii ka füüsiline reaalsus muutub paindlikumaks. Siin sinu loovuslik alge saab luua ja kaasluua koos Loojaga muid vibratsioone. Nii saate näha oma elu muutusi – andes sellega elule uue alge. Kõik küsimused leiavad lahenduse iseenesest. Kõik vana vajub sügavamale, kuid sa ise tõused kõrgemate vibratsioonide tasemetele, millised on kohased sinu vaimsusele.

Sa ise valid,  kas võtta vastu uus, või tammuda jätkuvalt illusioonides. Kõik on sinu kätes. Kuivaid muudad oma mõtteviisi, oma seisundit, siis reaalsus reageerib kohe, tõstes sinu keskkonna vibratsioone. Iseenda usaldamine loob läbipääsu endasse, pühkides teelt kogu takistava. Siis saad valida algset valgust, mis liidab sind kõigega, mis sind ümbritseb.

Kas rõõm ja naer on Loojalt?

Mina Krayon, olen osa sellest, milleks on kõige teadvustus. Ma olen osa teist. Ma olen nagu saadik, kes istub teie seas ja aitab teil mõista seda vapustavat elu, mis on teie jaoks sellel planeedil. Teadvustus on võtmeks, isegi sellele küsimusele, mida esitasin siin pealkirjas.

Paljud võib olla ütleksid, et naer ja rõõm on pühad, kaunid – kas need saavad tuleneda otseselt Loojalt?

Kui küsiksite seda neilt, kes on uurinud ja õppinud inimest teatud viisil, siis nad vastaksid, et see tuleb teile paketina kaasa, kuna olete inimolevus. Sellesse paketti on kätketud ka emotsioonid, mida valdab kogu inimkond. Need mõlemad on ülimalt erinevad.

Ema ja isa ootavad lapselt esimesena naeratust.

Miks inimestele meeldib vaadata naeratavat last?

Aga seepärast, et naeratus on emotsiooni väljendus, see on rõõmu väljendus.

See erineb kõigist muudest emotsioonidest – kas pole see nii?

Ta on ligitõmbav ja ta on väga-väga erinev. See miski tuleb kaasa, koos inimolemuse paketina.

Aastaid tagasi rääkisin, et on olemas teatud asjad, mis tulevad koos inimolevusega ja mis on jumalikud. Lemuuria õpetustes on räägitud rõõmu väärtusest ja selle pühasusest. Need käivituvad lapses tema sünni ajal.

Kuidas laps reageerib muusikale?

Esmalt ta jääb vakka, jääb kuulatama. Ta ei mõista seda, kuid see toob temas esile mälestuse.

Meenduseks on  rõõm, naer, rütm.

Need kõik on pärit eesriide tagusest.

Kuid kasvades kaotate suurema osa sellest, teid lausa koolitatakse unustama seda. Kõik vaid seetõttu, et vanemad ise ei tunne rõõmu. Olles laps, te näete ja teadvustate, mis on kohane ja vajalik, mis mitte, selles elus. Teieni jõuab, teadmine, et rõõm mõneti isegi segab teie elu.

Mõelge, mis on inimese jaoks püha, ja mis mitte. Mina tulingi teile ütlema, et kõik asjad on pühad – ning kõik need tulevad koos teie sünniga eesriide tagustest.

Rõõm, naer ja muusika on tõemeeli pühad – neid on tarvis inimolemuse tasakaalustamiseks. Nende saatel muutub isegi teie keha keemia. sest need on positiivse suunitlusega.

Teil on olnud olukordi, kus olite rusutud olekus, kuid sattudes rõõmuküllasse kohta, selline olek kaob hetkega. See teeb selgemaks isegi teadvuse ja mõistuse. Selgemaks sedavõrd, et saate selgemalt mõelda sellele, kus olete varem olnud. Need aitavad vabaneda ka depressioonist. Kõike seda üksnes seetõttu, et saite naerda, tunda millegi üle rõõmu.

Seega, kas rõõm ja naer on Loojalt?

Jah, on!

Kui mõistate seda, mida kannate oma vaimsuses, siis Looja on kujundanud ka teie vaimsuse. Vaimsus on loovusluse osa, kogu loovusluse osa. Teie vaimsus ei ole väljaspool seda kõike, mis on eesriide tagustes.

Looja on loonud lugematu hulga vaimsusi ja paigutanud neid kõikjale üle eksistentsi. Nende kõigi peamiseks ülesandeks on leida loovuslus enda sisemuses.

Edasi räägin teile seda, mis on see Valgus, mida nähakse tunneli lõpus, mida taassünnil ei mäletata.

See on Looja tervitus Koju naasemise puhul. See on liitumine loovuslusega.

Mõelge sellele. Selle mõistmiseks oletegi planeedil Maa. Liitumine Looja energiaga, pole kunagi olnud nii oluline, kui praegu.

Seni, Looja loomingu suurust saate kogeda rõõmu ja naeru vahendusel, mis on alati olnud teie osa. Ehk on aeg seda teadvustada, kuigi see oli teile kättesaadav juba sünnist alates.

Ja nii see on…,

Krayon

Kategooriad:

4 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga