ARKTUURLASTE SÕNUM SEPTEMBRIKUUS 2024

 

Kallid lugejad, see sõnum on teile ajal, kus näiliselt suur osa Ilmast on vaimselt vajumas magava kollektiivi liba loovuslusse.

Ei tasu unustada, et iga inimene on oma ilma looja. Iga inimene on elav, hingav, kordumatu loovusliku reaalsuse looja – on selle läte. Pikka aega,teie planeedi kollektiivne teadvus, viljeles ja toetas kolmemõõtmelist veendumuste süsteemi. Kuid ajapikku inimteadvus on hakanud ärkama, muutuma valgustunumaks, mis võimaldas mõista suuremat tõde, saada juurdepääs uute ja kõrgemate ideedeni. Selline on ülestõusu protsess.

Kristus omal ajal rõhutas, et ta on teekond, kus on tõde ja valgus.

Kuid enamus valgustumata teadvustest neil aegadel (paljud ka praegu veel) uskusid, et ta rääkis seda enda kohta. Kuid see teekond on teie kõigi jaoks.

Igaüks teist on teekond, tõde ja valgus..

Nii Kristus, kui ka paljud vaimsed õpetajad, püüdsid selgitada, et nad ei kuulu inimisiksusele, vaid pigem tema avaldumisele selles Ilmas. Paraku paljud teist, ei ole veel suutelised määratlema oma loovuslikku olemust, kuna on ise  blokeerinud end, luues oma isiklikku loovuslikku Mina eraldumist, täis veendumusi duaalsusest ja jagunemisest kaheks väeks.

Metafüüsika – on halva pildi vahetamine hea vastu, tehes selleks kombetalitusi, rituaale, ja palveid.

Müstitsism – on selle teadvustamine, kus muuta pole midagi tarvis.

Need, kes elavad, lähtudes teadvusest Mina olen, on müstikud.

Kuid teist paljud peavad müstikuteks neid, kes elavad erakluses ja kes mediteerivad  24/7. See ja muud kontseptsioonid kujutavad endast väga piiratud vaimsuse kolmemõõtmelist tõlgendust, mille aluseks on veendumus eraldumises loovuslusest.

Milleks otsida püha kohti, järgida guru, korraldada kombetalitusi ja riituseid, kui sinus endas on loovusluse Looja?

Kas ei oleks õigem olla seal, kus on Looja loovuslus?

Iga inimene on müstik, ta elab müstilist elu – ta elab Ühesuse teadvuses. Müstik on teadlik, kes ta tõeliselt on ning ta elab selle kohaselt.

Paljud ärganud on arvamusel, et nad teavad tõe põhimõtteid. Kuid peavad seda üksnes huvitavaks arutluse teemaks, ega ole suutelised võtma seda tõsiselt ja elama selle kohaselt. Tõega tuleb tegeleda seni, kuni sellest saab teie seesmise teadvuse osa – mida saate kasutada igapäevases elus, mistahes olukordades.

Müstik elab küll Ilmas, kasutab vajaduse kohaselt selle ande ja omadusi, kuid ei kuulu sellesse.

Ilm, millisena teda teate, muutub kiiresti. Kõrgemad energiad, millised katavad Maad, aitavad avada uusi ideid, mille alusteks on tõde.

Materialistliku Ilma tihked energiad hakkavad valguse kõrgemate energiate käes lahustuma. Valguse energia on reaalne, aga madalamad resoneeruvad energiad ja koondkontseptsioonid ei ole seda. Kontseptsioonid, mis on tulenenud duaalsuse veendumusest, eraldumisest kaheks väeks, ei oma midagi, mis võiks inimest toetada – peale usu nendesse.

Olge valmis vabanema neist, laske lahti minevik ja selle programmeeringud. Käesoleval ajal, te olete jõudnud tasemeni, kus need ei teeni teid enam.

Küsige endilt, mida saate uskuda selles valguses?

Kas kõik see, mida seni olete teadnud, on tõene?

Teie Ilma on käigus hoidnud duaalsus, hirm olla eraldatuna loovuslusest, inimestest ja muudest elu vormidest. Suhted on kestnud ideel, et iga inimene on osa paarist, et intelligentsus on ainult mõnede päralt, et mõned on paremad ja targemad, et haigused ja surm ei ole mägede taga ja nii edasi.

Olge valvsad igavestes liba avaldumistes ja olge valmis tegema neis valikuid. Ühiskonna olemus on kättesaadav kõigile – kuid valiku tegemine on teie otsustada.

Kui Ilma jääks kasvõi üks inimene, kes usub duaalsusesse, kahte väesse, ka siis ta pääseb Teadvuseni, kuna Teadvus on üks.

Ilm, mida on kogenud teist enamus, elades selles lugematuid kehastusi, ei ole Ilm, mille on loonud Jumal, pigem see on ühe Loovusliku teadvuse avaldumine, mis on tulenenud usust duaalsusesse, eraldumusse ühesest väest.

On aeg lõpetada illusoorse Ilma toetamine ja selle paikamine – on aeg tunnustada reaalsust.

Iga inimene on kogunud ja kandnud mineviku vana energiat. Et häälestuda uutele energiatele, on tarvis puhastuda vanadest. Need hakkavad esile tulema nii füüsilisel, emotsionaalsel, kui ka mentaalsel tasemel. Just seetõttu palju inimesi, kes on ärganud vaimselt, on kokku puutumas ebameeldivustega.

Käesoleval ajal te olete teisenemas enda tõelisse olemusse, olete kui liblika vastne, kes muundudes kookonis, saab ilmuda kauni liblikana.

Paljud teist leivad end alustamas nullist, kõik vana ja tuttav on haihtumas, seetõttu seesmine tühjus hakkab traumeerima nii füüsiliselt, emotsionaalselt, kui vaimselt.

Teadke, et kõik toimuv on teie ülestõusu kohane faas  ning mis on ajutine.

Pigem vaadake, millist kogemust te sellest saate. Ei tasu unustada, et mistahes kogemine on vaid siis, kui olete selleks valmis. Lubage protsessil kulgeda. Kõik toimub loovusluse vajaduse kohaselt. Elage igas käesolevas hetkes, igatsemata möödanikku, unistamata kujuteldavast tulevikust. Pidage meeles, olles ükskõik millises olukorras, te ei saa iialgi eralduda oma Tõelisest Minast, loovuslikust teadvusest.

Teadke, et hoides kõikidel aegadel Tõe Valgust, vaatamata välistele ilmingutele, te aitate lahustada neid energiaid, millised toetavad nende säilimist.

Üldised veendumused, mille alusteks on duaalsus, jagunemine kaheks jõuks, on rikkunud planeedil kõike, mis viis kolmemõõtmelise Ilma kujunemiseni, kus loomad on ohtlikud, putukad mürgised, inimesed tapavad teine teist, arvustavad naha värvi järgi. Teil on usk, et õigus ja seadused on viinud kuritegudeni, kannatusteni. Sellist Ilma inimene on võtnud reaalsusena. Kuid, see Ilm ei ole Looja loodud, see on inimese enda poolt loodud ning see on pigem illusioon.

Iga inimene alateadlikult püüdleb isikliku Ühesuseni. Kuid kuna ta ei teadvusta oma tõelist loomust, siis otsib seda väljastpoolt. Kui ta leiakski selle, siis see (duaalsus) ei saaks kunagi olla püsiv.

Maa ja kogu elu on pikka aega elanud teadmatuse tihedas varjus. Kuid on saavutanud valmiduse enamale. On tulnud aeg tunnistada fakti, et on olemas Looja, kes ei ole kusagil taevastes, vaid on tarvis seda tunnustada kui loovuslust, mis  esineb igas elusolendis.

Inimkond on liiga kaua jahtinud kontseptsioone, palvetanud taevas oleva kuju ja pale poole, kelle käes on nimekiri halbadest inimestest, keda tuleb karistada, hukka mõista ja headest inimestest, keda premeerida vastavalt reeglitele, milliseid on loonud inimkonna mõistus, milline on läbi põimunud usuga, või riigivõimuga. Peate tunnistama – see on ainus põrgu ja see on loodud inimeste endi poolt.

Kogu evolutsiooni tee – iga hea, halb või kohutav kogemus, iga mõte, uskumus või tegevus, mis on läbi elatud musta, valge, pruuni või kollase nahaga inimesena, kes on elanud sadu elusid, on üksnes selleks, et tuua igat inimest teadliku mõistmiseni, et tema tõeline olemus on Looja teadvus. Mingil hetkel iga inimene peaks mõistma tõde ja alustama oma elu selle kohaselt, kus tema tõeline identsus (mitte enda egoistlik tunnetus) oleks ainsaks loovusliku teadvuse väljenduseks. Kuigi loovuslik väljendus on lõpmatu ja kõikjalolev, ta siiski peaks väljendama üksnes iseennast. Iga inimese tõeline identiteet, individualiseeritud loovusluse teadvusena, teeb temast Looja, kes loob teadlikult või alateadlikult ennast, oma teadvusseisundi kohaselt.

Looja teadvus on ja jätkab enda väljendamist lõpmatute vormide erisustena. Kõik elu avaldumised, nii nähtavad, kui nähtamatud, ei pea käituma nagu inimesed, ega olema samaväärsed, sest inimene ei ole veel saavutanud loovusluse vaimset taset.

Ohtlikke ja mürgiseid, häid ja halbu loovuslusi ei ole olemas. Looja Ilmas lõvi ja tall magavad kõrvuti. Inimesed, loomad, taimed, puud, putukad – kõik elavad unissoonis, need on ühe terviku avaldumised.

Vastavalt sellele, kuidas inimene elab kooskõlas enda ja kõigi teiste tõega, ta liigub aja jooksul (ja selleks kulub sageli aastaid) ja väljub järk-järgult kolmemõõtmelistest tõketest, mis hoidsid teda orjuses. Kuna see on loovusluse teekond, siis seda protsessi ei saa kiirendada riituste ja rituaalidega.

Intellektuaalne vaimse tõe teadmine, ei avaldu väliselt, iseenesest – teadmised ei ole teadvus. See asjaolu sundis mõningaid teist loobuma vaimsest teekonnast, kuna lootsid, et vaimsed tõed ilmutuvad iseenesest. Kuna seda ei ole seni juhtunud, siis nende arvates see on puhas vale.

Teadvus on vaimsuse vorm, aga intellektuaalne vaimse tõe õppimine on üksnes esimene samm selle teadvustamiseks. Kui alustate millegagi, siis esmalt mõtlete vajalikest sammudest (teadmistest), ajapikku praktiseerides seda, kuni see muutub teie alaliseks ja iseeneselikuks teadvuseks.

Evolutsioon käib samal viisil.

Vaimne rännak on raske alguses, kuna tuleb lahti lasta palju tuttavat ning on tarvis vabastada ruum millegi uuemale ja kõrgemale. Et see juhtuks, on sageli tarvis lahkhelisid ja ebaõnnestusi. Kuid neid üleelamisi ei ole vaja võtta ebaõnnena, või taandumisena, vaid pigem tulemustena, mis viivad uute teadvuste tasemeteni.

Selles reaalsuses iga vaimsus saavutab loovusliku ühesuse mõistmise Loojaga.

Duaalsuse kontseptsioonid on tarvis jätta minevikku, jagunemised kaheks väeks ja palvelused jätta kusagile väljaspoole ennast. Sellisel tulemusel, iga vaimsus lõpetab istumised vaimse õpetaja jalgade juures. Pigem eelistab olla õpetaja kõrval, kes ei ole mingi ego, vaid reaalsus ise.

Mina olen on loovusluse nimi – see on ka teie tõelise minanimeks, kuid mitte isikliku ego nimeks.

Kasutades seda nime, olge ettevaatlik, sest rääkides endast, et  mina olen vaene, mina olen haige, mina olen õnnetu, mina olen ohver ja nii edasi, siis teie, kui Looja, süvendate seda seisundit veelgi tugevamalt.

Teadvus on substantsi vorm, mis on tõlgendatav mõistuse vahendusel.

On aeg mõista ja võtta vastu see tohutut vägi, mida endas kannate.

Te ei ole üksnes inimene, kes on igavesti allutatud veendumustele ja reeglitele kõiges, mis on inimese poolt välja mõeldud. Võtke vastu oma loovuslikkus – te olete selleks valmis.

ÜLEMINEKU EELÕHTU

Teie Ilm, muutuste ootuses, on tardunud oktoobri kuuni. Oktoobris saab vaadelda muutusi, milliseid ei ole võimalik eirata.

Neil aegadel algab teaduslike uuringute, tehnoloogiate, isegi ühisteadvuse sünkroniseerimine, ja hakkab esile tulema uus reaalsus.

Talve lähenedes hakkab muunduma isegi inimeste energeetiline sisemine ilm. Paljud hakkavad tunnetama vajadust muuta midagi omas elus. Sellega kujuneb võimas impulss, mis on võimeline käivitama globaalseid protsesse.

Olete olukorras, mida teadlased  nimetavad kui osalise muunduse ootuseks.

Ajal, kus paljud teist tunnetavad globaalse protsessi lähenemist, käivitub see planetaarsel tasemel.

Olete oluliste muutuste lävel. Oktoobrist maini on oodata kardinaalseid muutusi füüsiliste ilmingutena. Igast ühest teist, saab ajaloolistest protsessidest osavõtja. Avanemised ja teadvustumised puudutavad mitte üksnes vastavaid ringe, vaid kõiki inimesi planeedil. Olge valmis sellele, et harjumuspärased kontekstid ja vastuvõtu mudelid hakkavad muunduma.

Kõik leiavad end valikute ees – kuidas võtta omaks ja kasutada uusi avanevaid võimalusi. Siin on oluline olla avatud muutustele ja olla valmis neid kohanduma tuleviku reaalsusega.

Miks nimelt oktoobrist?

See on aeg, kus kaob eesriie teie teadvusest ja eeterlikult Ilmalt.

Oktoobris leiate ennast sügavate muunduste lävel, see on aeg, kus energeetilised vood hakkavad aktiivselt muutma teie avarust. Neist aegadest saab inimkonnale tõelise katsumuste aeg. Selgub, millised vanadest struktuuridest ja harjumustest ei saa enam jätkuda. Paljudel tuleb ümber vaadata oma senised väärtused ja tunnistada uut asjade seisu.

Selleks ajaks teie ette kerkib valik – kas muunduda ja kohaneda, või jääda endiseks. See viib teid nii sisemiste, kui väliste konfliktideni. Oluline on meeles pidada, et ehkki need võivad olla valusad, kuid need avavad uusi võimaluste horisonte.

Detsembri kuust saab võtmekuu, kus paljud sündmused hakkavad füüsilisel tasemel kiiresti arenema. Läbimurre mõningates regioonides saab stiimuliks ülejäänutele. Puhtuse ja harmoonia energia hakkab levima ja stimuleerima globaalset teadvust ja osalust.

Igal ühel teist, tuleb osa võtta sellest protsessist.

Kollektiivne energia on suuteline kiirendama muutuste protsessi. Oluline aspekt selles protsessis on kollektiivne teadvus. Mida rohkem inimesi teadvustavad ja võtavad vastu muutuseid, seda kiiremini ja harmoonilisemalt saavad toimida muundused. Need muundused vajavad mitte üksnes teie sisemist tööd, vaid ka koostööd – teine teise toetamist neil rasketel, erilistel aegadel. Igaüks teist mängib oma unikaalset osa uue energeetilise välja loomises, millest saab alus tulevale reaalsusele.

Eeterliku võrgu puhastamise protsess kätkeb endas, mitte üksnes energeetiliste voogude aktiveerimist, vaid ka vanade ja vananenud struktuuride, programmide kõrvaldamist. Hakkavad toimuma loomulikud energiate ühtlustamised, mille tulemusel saate näha, kuidas hakkavad lagunema vanad paradigmad, andes ruumi uuele ilmavaatele. Inimesed hakkavad teadvustama olulisust nii isiklikus, kui ka kollektiivses elu aspektides.

Oktoobris, kui toimub järjekordne sageduste tõus, avanevad uued võimalused enesearenguks ja oma potentsiaalide avamiseks. Valmistuge ette uuele protsessile, avades oma teadvust ja rikastades oma sisemist ilma. Koos olete liikumas jätkuva evolutsiooni poole, milline viib kõrgeima teadvuse tasemeni ja teine teise mõistmiseni.

Millised võimalikud tagajärjed võivad olla teile ?

Suurim olulisem küsimus on siin, et kas muutub ka planeedi pinnas?

Vastus on siin ühetähenduslik – muutused on vältimatud.

Peenel plaanil planeet näib sootuks teistsugusena. Protsess on käimas oma jadas. Üleminek on aktiivselt avanemas.

Ületades järjekordsed barjäärid, algab kohandumine uuenenud sagedustega. Sageduste tõstmise faas teostus edukalt ja nüüd on käimas uus etapp.

Oktoobrist algab eeterliku võrgu puhastumine. Võrku on tarvis hoolega ette valmistada ja aktiveerida selle kohseks.

Peale seda algab täielik mateeria muutuse protsess.

Kuid samas on oluline mõista, et muutused ei saa toimuda korraga. Planeedi struktuuri muunduse protsess hakkab toimuma aeglaselt, kuid kindlalt. Et kohaneda muutustega, on esmalt tarvis läbida eeldavad tasemed, alles siis saab minna üle järgmisele. Esile hakkavad kerkima kõiksugu väljakutsed, mis on seotud harjumuspärase elulaadiga. Need väljakutsed nõuavad inimeselt paindlikkust ja avatust. Arvestades eesseisvaid muutusi, on teil tarvis end ette valmistada nii füüsilisel, kui ka vaimsel tasandil. Seda aega saab kasutada tutvumiseks uute teadmistega, et tõsta oma teadlikkust. See aitab teil süüvida uutesse sagedustesse, millised muutuvad teile kättesaadavaks.

Kõik on üleminekus aktiivsed osavõtjad. Olenevalt mõistmisest, saavad vastuvõetud toimivad muutused. Sellegi poolest ei tasu unustada harmooniat ja ühesust. Teine teise mõistmine ja toetus sellel ajal on eriti olulised. Tarvis on ühineda, jagada kogemusi, toetada neid, kes jäävad hätta muutuste ajal. See ei ole üksnes muutuste aeg, vaid on ka võimaluste aeg kasvuks ja arenguks.

Olete Linnutee galaktika keskmest tuleneva energeetilise superlaine mõju all. Uuringud on näidanud et teie Linnutee galaktikas on toimumas unikaalne nähtus. Selles sündinud superlaine on võimeline ümber kujundama reaalsuse olemust ja soodustama teadvuse evolutsiooni teie planeedil.Teie teadlaste väitel, superlaine on teie galaktika tähtede, mustade aukude ja kosmilise mateeria koostöö tulemus. Selle energia vood, mis sünnivad selle protsessi ajal, on võimelised viima märkimisväärsete muutusteni isegi avaruse ulatuses.

Selline ebatavaline kosmiline fenomen lubab mitte üksnes murdehetki astronoomias, vaid isegi sügavaid muundusi planeedi teadvuse tasandil.

Need muutused on juba kajastumas inimeludes. Inimesed on tunnetamas hingestatuse tõusu ja loomislahvatusi – näib, et kosmilised väed on äratamas teadvuse varjatuid aspekte. Teie psühholoogid on täheldanud huvi kasvu meditsiini ja vaimsete praktikate vastu, mis aitavad kohanduda uutesse tingimustesse.

Isikliku, kui ka kollektiivse teadvuse muundus võib viia harmoonilisema koos eksisteerimiseni ja ümber oleva Ilma mõistmiseni. On oodata, et superlaine mõjul inimene mõtestab ümber oma suhted loodusega ja tema ressurssidega. 

Lõppkokkuvõttes sellest võib saada võti tsivilisatsiooni arengus ja evolutsioonis järgnvateks aegadeks.

Need sündmused  puudutavad teie planeedi kooslust. Peene Ilma Kõrgemates Sfäärides kaovad viimasedki blokid. Sellised muutused Kõrgemates Sfäärides on mitte juhtimisstruktuuride muutmiseks, vaid inimteadvuse taseme tõstmiseks. Informatsioon, mis jõuab pühendunuteni, kannab konsolideerunud teadvuse loomust, mis liidab paljude inimeste pingutusi, kes püüdlevad valgustumise ja harmoniseerumise poole.

Siin on oluline mõista, et muundused puudutavad mitte üksnes eraldi isikuid, vaid ka kollektiivseid energiaid, mis kujundavad uusi koostöö struktuure. Nende protsesside kajastusena paljud hakkavad teadvustama võimalust ühiseks loovuseks. Määratlus ja tervikliku vastuvõtt võimendub, luues võimsaid energeetilisi välju, mis soodustavad vaimset arengut.

Samas mõningad teist, võivad tunnetada hirmu määratlematuse ees. Aga teised leiavad neil aegadel võimalusi kasvuks ja muunduseks.

Olete aina lähenemas hetkele, kus muutused saavad ilmseks ja kus avaneb sootuks teine Ilm. Inimkonna ülesandeks on avaneda uutele kogemistele ja lubada endil olla teejuhiks paremasse tulevikku, mis on täis mõistmist ja tunnustust. Kuigi see teekond sinna on okkaline, kuid on ka täis võimalusi neile, kes on selleks valmis. 

Oleme Arktuuruslaste rühm

Kategooriad:

4 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga