TEADVUSTATUD VASTUVÕTT MUUDAB PLANEETI, TOETADES VALGUST.

 

Tervitan teid, mu kallid, olen Krayon Magneetilisest Teenistusest…

Seekord jätkame sellega, millega saaksite abistada ennast. Tänase sõnumi teemaks on „Valguse toetamine“.

Paljud teist tahaksid teada, kuidas neil muutuste aegadel, säilitada enda mõtteviisid?

Käes on muutuste ja avastuste aeg. Sellega kerkib teil üles küsimus, tasakaalu kohta -pimeduse ja valguse vahel.

Planeedi ärkamise ajal sünnib tavapärane valguse efekt – enne valguse esile tulekut, hetkeks pimeneb. See ilmselt käib ka valgustöötajate kohta. See on seotud sellega, et valguse käes, te hakkate nägema mustust. Valguses käivitub valgustumine. Hakkate nägema asju, milliseid varem ei märganud, kuna need olid tumedatena.

Teil on tahtmine öelda, et nüüd näeme palju neid asju, mida varem ei näinud ning et seetõttu teie silmis, Ilm  muutub aina halvemaks.

Selline on teiepoolne vastuvõtt. Kuid kõik on alati olnud selline, teie lihtsalt ei näinud nii. Kuid edasi teie ette kerkib küsimus – „kuidas säilitada see valgus?“

Olen rääkinud teile kõigile ja rääkinud samuti igale vanale vaimsusele, te ei ole siin, planeedil, aja viitmiseks. Te olete tulnud siia, oma vaimsuse vajaduse kohaselt. Seetõttu olete läbinud lugematu hulga kehastusi, kus kogesite ja kogusite küllaltki palju.

Kas te ka seda tahaksite säilitada endisena?

Te olete kogenud paljut, mis aitab kogeda asju järgmises kehastuses edasi, seetõttu oletegi taas siin. Energeetilisel tasemel olete  jõudnud vilistlaste staatusesse. Teie alateadvuses on väide, et teil on vajadus säilitada sisemine valgus. Tänu igapäevasele väitmisele hakkate seda võtma absoluutse tõena, see on nagu afirmatsioon. Kuid teie alateadvus vajab midagi enamat. Kordamisega te tõmbate ligi seda, millele mõtlete. Energia avaldub energiana, ka mõtted koondavad energiaid.

Head mõtted – on positiivne energia.

Halvad mõtted – on negatiivne energia.

Inimesed on unustanud ühe asja, et see, mida peate teadvuseks, on tegelikult teie energia generaator. Uuem valgus on uus energia. Lisaksin veel, et teie füüsikas kõik on paaris ehk igal asjal on kaks poolt.Ka teie teadvuses on füüsika ning ka see on polaarne.

Võib olla mõnede jaoks see on liiga tehniline. Et säilitada oma sisemist valgust, peate taas leidma võimaluse naermiseks. See on veel üks asi vilistlaste jaoks, millele on tarvis teil pöörata tähelepanu. Sellega te saate toetada valgust, mis on avanemas teie planeedil.

Tundke rõõmu selle üle ja toetage seda.                   

Kas inimkonnal on lootust?        

Sellele küsimuseke vastamiseks, lähen ajas tagasi ja räägin sellest, mis toimus pööripäeva protsesside ajal, täpsemalt – protsesside keskel.

Aastal 2012, astronoomilise aasta lõpus, maise telje võnkumine saavutas ekstremaalse (keskse) taseme. Põlisrahvad valisid selle aja uute kalendrite loomiseks.

Sama aeg oli ka siis, kui rääkisime teile oodatavast Suurest Üleminekust. Järgneva kaheksa aasta sõnumid aitasid valmistuda selleks Üleminekuks. Praegu see protsess on käimas.

Ja see ei ole veel kõik.

Üks minu sõnumist oli õpetuseks partnerile, kuidas tulla toime muutustega protsessi ajal. Paljud teist tunnetasid uue energia tulekut, selle aeglast tuleku.

Seega, meie olime valmis selleks, milleks ei olnud veel teie.

Seejärel tuli esile Koroona viirus, mis aitas teil muuta tavalist ellu suhtumist.

Kuidas tegutsesid Valgustöötajad enne koroona viirust? Kas nad olid selleks valmis?

Paljud märkasid asjade uut kulgu, paljud mõistsid, et on tulemas uus teadvuse tase.

Nüüd olete selles protsessis ning veel aastal 2024, puutute kokku karantiini tagajärgedega. Üleminek toimub globaalselt. Sellest teil võib olla oma arusaam. Kuid, kui vaatate inimesi, kes ei ole teiega nõus, kas olete suutelised nägema neis Valguse Töötajaid.

Praegu planeedil toimuv on tõsiseks katsumuseks. Üksnes tõelised Valguse Töötajad on suutelised sellest välja tulema. Kuid teie kõigi mõistmise energia on suuteline toimima nii, et tulete sellest edukalt välja.

Kas olete mõelnud sellele?

Käesoleval ajal, teid katavad muutuste energiad. On olemas vastastikuline side, mille energia  töötab paaris.

Ehk tahate teada, et kas see energia jääb alatiseks?

Muidugi mitte. See on katsumus, ega ole testimine. See on teie teadvuse katsumus.

Kas olete valmis seda läbima?

Selles olukorras te ei ole kaua, kuid te ei ole veel apogees. Kui jõuate sinna, saate ise sellest teada. Pragu teil on palju valikuid selleks. Peatselt läbite proovi, kas kavatsete võtta kasutusele oma meisterlikkuse ja valguse. Mida enam valgusetöötajaid suudab täide viia oma töö, seda kiiremini tõuseb planeedi teadvus selle tasemeni, et kaob vajadus praktiseerida – kõik muutub iseeneselikuks.

Te hakkakte kõikjal ja kõiges nägemas üksnes head, nägema kõigis  küpsust ja mõistmist.

Selliseks saab inimloomus.

Kas on võimalik, et teie vaimsus võiks jääda kusagil kinni?

Mõnele teie seast selline küsimus on mõnevõrra veider.

Selgituseks ma räägin  vaimsusest üldiselt. Mitte sellest vaimsusest, milline on laskunud kindla paradigmaga kolmemõõtmeliste atribuutide keskele. Vaid vaimsusest, keda ei karistata ega autasustata ja sellest vaimsusest, kes ei jää kinni kusagil taeva ja põrgu vahele.

Need asjad, mida nimetasin on inimese enda väljamõeldised, mis kajastavad inimolemuslikku šablooni, aga mitte kuidagi loovuslikkust.

Seega küsimusele, et  kas on võimalik, et vaimsus jääks kusagil kinni, on vastuseks, et ei mingil juhul.

Kas on üldse mõtet küsida niisugust küsimust. Ma räägin sellest teile, teise nurga alt. Käes on aeg vaadata seda teisiti, on tarvis vaadata seda ärganud olekus. Paljudele see informatsioon on tuttav, kuid mõnedele täielikult uus. Kuid palju enam on neid, kes tahaksid sellest teada enamat.

Kanaldus iseenesest ei ole aastatega muutunud. Muutunud on vaid inimeste ärkamise tase. Kanaldus on nagu ingli tulek, kes vastab teie küsimustele ja see on sõnum eesriide tagustest. Seega eesriie eraldab inimest loovuslikust paradigmast ehk taeva maast.

Eesriie on õhenenud juba mõnda aega. Minu tuleku ajal Maa  magnetvõresse, see oli ülitihe. Mõnedki püüdsid väita, et olla korraga mõlemal pool eesriiet ei ole võimalik, see ei ole võimalik, et ingliga saab rääkida. Kõik väited, mida kasutati vana paradigma kohaselt, vanades õpetustes, ei olnud vaimset laadi. Asi on siiski selles, et teid on õpetatud valesti ning muid õpetusi siis ei olnud.

Vastavuses eesriide hajumisele tõuseb valguse vägi ja avaneb suurim TÕDE.

Avanev valgus aitab teil näha vaimse mõistusega, kuna teie vaimsus on Looja osa. See ei ole inimlik atribuut, mida saaksite juhtida, seetõttu ta ei saa jääda kusagil kinni. Ta on teiega ja ta on teie teejuht.

Kaheteistkümne Ringis oleme rääkinud sellest palju. Täna ehk räägiksin uuest võimalusest – astuda ühendusse oma vaimsuse energiate osakestega. Seda oleme teinud ületades silda, metafoorilist silda. See sümboliseerib üleminekut ühelt energialt teisele – kolmemõõtmeliselt energialt, mõõtmatu energiale, milles on suursugusus ja rahu. Seal saate tunda oma vaimsust täies ulatuses ja mõista küsimuse absurdsust – Kas on võimalik, et vaimsus võiks jääda kusagil kinni?

Selline küsimine tuleneb sellest, et olete inimolevus. Teil inimesena on vastav paradigma, oma reaalsus, oma arusaama kohane vastuvõtt, sellekohane on ka teie usk.

Teie olete Looja avaldumus inimvormi näol, seetõttu teil on loovusluse kohane vaba valik. Teis olev loovusluse avaldumine on teie vaimsuseks, mille juhendusel elab teie keha.

Teie vaimsus on Looja kohane ja sama suursugune.

Kui vaatlete tähti taevas, mõelge, et teie algus on sealt pärit ning seda kannab teie vaimsus.

Teie vaimsus on Ilmaruumi mõõtmetega ehk mõõtmatu.

Seega mõõtmatu  avaruses  kõik üksnes ON.

Kõik on kõigega põimunud üheks olemiseks. Ka teie vaimsus üksnes on.

Te olete ülimalt suursugune ja hetkeski ärge mõelge seda, et teie vaimsus saaks jääda kusagile kinni. Seda võimalust ei ole olemas.

Oma vaimsusega olete suursugused ja suurejoonelised, olenemata sellest, mida valite teha.

Olete nagu Looja laps, mõõtmeteta, kes ei ole kunagi üksi. 

 

Ja nii see tõesti on…

Krayon

 

 

Kategooriad:

2 kommentaari

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga